avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Legea nr.544/2001 privind liberul acces la ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Legea nr.544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public

Buna seara,
In virtutea legii nr.544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, am solicitat la Biroul Central pentru Expertize Juridice si Tehnice/Ministerul Justitiei sa imi comunice anul, institutia si lectorul cu care un expert "X" a absolvit un curs (exemplu Organizarea Muncii si Salarizare). Seful de serviciu mi-a raspuns dar 100% pe langa subiect. Va rog, sunt informatiile pe care le-am solicitat de interes public (anul, institutia si lectorul cursului) si daca da, cui ma pot adresa ca sa le obtin, avand in vedere ca BCEJT evita sa imi comunice aceste informatii?
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iunie 2023
Aur Elian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 25 Iunie 2023
Se exceptează de la accesul liber al cetățenilor informațiile cu privire la datele personale, potrivit legii.

În cazul în care o persoana se considera vătămată în drepturile sale, prevăzute în prezenta lege, aceasta poate face plângere la secția de contencios administrativ a tribunalului în a carei raza teritorială domiciliază sau în a carei raza teritorială se afla sediul autorității ori al instituției publice. Plângerea se face în termen de 30 de zile de la data expirării termenului prevăzut la art. 7 din Legea 544/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie administrativa veitina veitina Am depus o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, pe care am si inregistrat-o in data de 28.Aug ,dar ... (vezi toată discuția)
Organigrama anton981 anton981 Buna ziua . As dori sa stiu daca organigrama unei companii de stat , la care am fost angajata este secreta sau o pot solicita in baza legii 544/2001 . Sunt ... (vezi toată discuția)