avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Imi caut tatăl biologic despre care nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Imi caut tatăl biologic despre care nu dețin foarte ...

Buna ziua! Imi caut tatăl biologic despre care nu dețin foarte multe detalii. Ii știu doar numele, posibil o adresa veche unde ar fi avut domiciliul și mai dețin niște documente de judecată din anii ‘70-‘75. Menționez ca in unul dintre documente este precizata și o serie de buletin de-a lui și locul de unde a fost eliberat la vremea aceea. Precizez ca nu cunosc detalii despre data de naștere, numele parintilor lui și alte detalii. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:52, 25 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactați un detectiv daca vreti sa il gasiti.
Poate o fi murit intre timp.
Detectivul pe baza a ce il cauta? Bănuiesc ca are nevoie de anumite detalii care sa il îndrume către tatăl meu
Ii dati ce date aveti.
Are acces la date mai usor decat dvs.
Puteti sa faceti cerere si la evidenta populatiei, dar nu cred sa aveti succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! doresc sa-mi cunosc tatăl și nu cunosc detalii ... Andmar Andmar Buna seara! Doresc sa-mi cunosc tatăl și nu cunosc detalii despre el, doar numele și o veche adresa la care a locuit. Alte detalii precum numele parintilor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc ... corinabita corinabita Bună ziua. Doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc prea multe date despre bunicul meu(nu l-a recunoscut pe tatăl meu). Pot cere informații ... (vezi toată discuția)
Gasirea parintilor biologici marialigia marialigia am 26 de ani si am fost infiata in jurul varstei de 2 ani. nu am nicio informatie despre mama mea biologica. familia adoptiva nu mi-a furnizat niciodata nici ... (vezi toată discuția)