avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Doresc sa-mi cunosc tatăl și nu cunosc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Doresc sa-mi cunosc tatăl și nu cunosc detalii ...

Buna seara! Doresc sa-mi cunosc tatăl și nu cunosc detalii despre el, doar numele și o veche adresa la care a locuit. Alte detalii precum numele parintilor lui,data nașterii.. nu știu.
Am găsit niște documente vechi din anii ‘70-‘75 unde este precizat tribunalul unde s-au judecat procesele pentru pensia alimentara și numărul de dosar. Credeți ca ma ajuta cu ceva? Oare mai exista dosarele arhivate la tribunal? Sau cum ar trebui sa procedez? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:24, 18 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie făcută o cerere la evidența persoanei. Depuneți la cerere copie de pe certificatul de naștere al dvs și copie de pe buletinul dvs. Dați toate informațiile pe care le aveți despre tatăl dvs, de ex: ultima adresă cunoscută, ultimul loc de muncă etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi caut tatăl biologic despre care nu dețin foarte ... Andmar Andmar Buna ziua! Imi caut tatăl biologic despre care nu dețin foarte multe detalii. Ii știu doar numele, posibil o adresa veche unde ar fi avut domiciliul și mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Lipsa cnp dintr-un contract mai vechi - are consecinte ? Vranceanud Vranceanud Buna seara, va rog ajutati-ma cu unn raspuns in urmatoarea chestiune: am cumparat in 1998 un apartament, dar in contract notarul, la data resepctiva, in afara ... (vezi toată discuția)