avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire taxa de examinare pentru permis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire taxa de examinare pentru permis

Buna ziua!
Am achitat o taxa de examinare pentru permis, iar între timp m-am mutat în alt oraș, unde am achitat din nou aceeași taxă.
Cei la care am achitat prima data taxa îmi spun ca îmi pot restitui acei bani doar dacă ma întorc sa semnez fizic dispoziția de plată și ca alta varianta nu există prin care sa îmi transfere banii. Ce pot sa fac?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
Elena Andreea, administrator

Alte discuții în legătură

Permis de conducere mirceaione mirceaione Peste putin timp trebuie sa-mi scot alt permis de conducere deoarece m-am mutat in alta localitate si totodata cel vechi urmeaza sa expire.Pare o intrebare ... (vezi toată discuția)
Probleme la banca !!! alexino alexino Buna ziua, ma numesc Alexino sunt utilizator nou, am aflat de acest site de la un prieten si am o problema! Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu idei, ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Monika007 Monika007 Buna ziua!Am si eu o intrebare, cartea de munca trebuie ridicata personal de mine de la ITM sau poate fi transferata la ITM-ul di alt oras?Eu am lucrat in Iasi ... (vezi toată discuția)