avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme la Banca !!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme la Banca !!!

Buna ziua, ma numesc Alexino sunt utilizator nou, am aflat de acest site de la un prieten si am o problema!
Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu idei, sugestii cum sa o rezolv !
Sa trecem la subiect:
In luna Mai anul curent imi fac Persoana Fizica Autorizata, si ca orice PFA ma duc la Banca Raiphaissen sa imi fac un cont si un card sa fie acolo, banuind ca imi va fi de folos pe viitor.Ajuns la Banca, completez toate formularele care mi s-au dat , bineinteles fara nici o indicatie sau informatie de la ei.Totul bine si frumos.Termin tot, si intreb cand este gata contul si mai ales cardul.Ei imi spun ca intr-o saptamana e gata, ma duc peste o saptamana si imi spun ca mai dureaza inca 2 saptamani !Plin de nervi ma intorc acasa si astept! In fina dupa 3 saptamani am contul deschis si cardul in mana!Imi incep activitatea in domeniul meu, neavand nevoie de card sau cont ! Totul merge ok! Plec la bunici in afara orasului, ramanand un prieten dator la mine ! Ma suna si imi spune cum sa imi dea banii si eu ii spun sa mi-i puna pe card fiind la mare distanta!Ajung in Bucuresti verific cardul , si cardul pe minus, si disparuti cei 60 RON pusi de prieten pe card.In fine asta a fost! De nervi nu mai folosesc cardul si acum cateva zile de curiozitate il verific ! UIMIRE: aproape 200 ron pe minus! Ma duc in aceeasi zi la un sediu Raiphaissen si o domnisoara dragutza verifica si imi spune ca s-a facut o greseala la inceput si in loc sa imi faca card pe
P.F.A. mi-au facut pe S.R.L. si in fiecare luna mi se ia din cont 10 euro taxa pentru firme, nu ormal 1 euro taxa P.F.A - aceste "taxe" numindu-se Intretinere Card . Pentru ce nu imi inchipui!De aici mi s-a spus sa ma duc la sediul unde mi-am facut cardul sa rezolv problema.Ma duc acolo si explic tot ! Sunt contrazis in tot ceea ce spun si mi se spune ca asta e, nu se poate face nimic este taxa intretinere card!Daca vreau pot sa renunt la card, dar dupa ce platesc tot minusul ! In concluzie : Card din luna Mai nici un ban nu am scos de pe el, doar alimentat cu 60 ron o singura data , am minus 200 ron si tebuie sa ii achit pe ce NU STIU !!!
M-am gandit sa il las balta, dar nu cred ca fac bine deoarece o sa treaca 2 ani se vor strange, minus vreo 750 ron si apoi o sa ma dea in judecata Raiphaissen si bineinteles o sa castige !
Nu stiu ce sa fac ! Ce ma sfatuiti ?Puteti sa ma ajutati ? Ei au dreptate sau eu ???
Astept cateva sfaturi ! Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2007
alexino, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexino , utilizator 23:07, 26 Noiembrie 2007
Incearca sa te adresezi Bancii Nationale fiindca asta se cheama fals in documente , daca exista posibilitatea inregistrarii ca PFA si ei te-au inregistrat ca SRL au comis-o si vor plati. Daca insa PFA-ul presupune acelasi lucru ca SRL-ul nu ai ce sa faci decat sa platesti .
iti multumesc mult , asa o sa fac !
vorbeste neaparat si cu un avocat
si eu am probleme mari cu Raiffeisen. Am inteles ca este o banca ft slaba si incep sa imi dau seama de ce.
AM realizat ca am alte probleme mai importante, m-am dus la banca, am achitat toti banii care trebuiau, si am renuntat la conturi, la card si la Raiphaissen pentru toata viata !!!
Va multumesc pentru tot !
Zile bune in continuare !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dau in judecata brd finance zgomot zgomot poate. salut, sunt nou aici si am nevoie de niste pareri. povestea lunga - pe scurt: mi-am luat un laptop, in rate, de la ultra pro computers. contract ... (vezi toată discuția)
Plati internet card bancar johnms johnms Buna ziua, Timp de aproximativ 2 ani de zile am facut multe plati pe internet la la diferite agentii, plati in lei(contul era in lei, contul la care ... (vezi toată discuția)
Venit din activitati independente gtht90 gtht90 Bună ziua, mă numesc Mihai şi am 23 de ani. ªtiu PHP la nivel mediu şi de câteva luni bune am început sa vând un script făcut de mine. Banii au ... (vezi toată discuția)