Buna ziua!am o plângere penala de anul trecut a unei foste iubite,nu am fost nici măcar în concubinaj,pentru amenințare în forma continuata,țin sa precizez ca i am adresat injurii și amenințări prin mesaje vocale ,dar spuse doar la nervi,fără a trece la fapte sau sa o ameninț verbal fata în fata!am continuat sa ne întâlnim și sa vorbim telefonic fără certuri sau alte vorbe urate pana anul acesta dupa Paste!cand am hotarat de comun acord sa nu mai vorbim nici macar telegonic !menționez ca nu am avut habar de plângerea ei!nu am avut niciodată un dosar penal sau sa fiu implicat în vreun conflict!lucrez în cadrul mapn!ce se poate întâmpla!???mulțumesc anticipat
Mirrella P.
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
E greu sa ne dam seama fără conținutul concret al mesajelor dacă se constituie intr-adevar infracțiunea de amenințare sau nu. În principiu, nu cred ca se va întâmpla nimic. Oricine are dreptul sa formuleze plângere penala oricând împotriva oricui. Doar după punerea în mișcare a acțiunii penale (adică după dobândirea calității de inculpat) mi-as face cu adevărat griji.
Amenintari subtile.
denisa25
Suntem intr un ptoces civil pt stabilirea programului dr vizita minor iar tatal copilului , datorita faptului ca copilul nu a mai fotit de 5 luni sa vb cu el ... (vezi toată discuția)