avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am o intelegere bilaterala cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am o intelegere bilaterala cu un dezvoltator, care ...

Buna ziua,
Am o intelegere bilaterala cu un dezvoltator, care pana in prezent nu a reusit sa faca actul de vanzare cumparare in forma autentica, invocand diferite motive. Pe data de 4 iulie imi expira a nu stiu cata prelungire, facuta cu el, dar eu nu mai doresc sa prelungesc. Ma voi prezenta la notar si voi refuza prelungirea. Imi afecteaza intr-un fel intelegerea cu el?Raman descoperita daca refuz prelungirea si cer notarului sa noteze ca incepand din ziua respectiva, el a intrat in intarziere?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:13, 26 Iunie 2023
scrie in contract ca prelungirile sunt obligatorii? nu vad de ce v-ati prezenta la notariat ca sa declarati ca nu doriti prelungirea.
daca dezvoltatorul accepta aceasta "punere in intarziere" veti incheia un act aditional prin care el va va returna sumele conform contract iar dvs veti renunta la orice pretentii. contrar, veti merge in instanta pentru acelasi lucru. daca va judecati, pregatiti-va sa dureze 1-2 ani.
Referitor la eventuale neajunsuri urmare neprelungirii intelegerii bilaterale,este necesar sa analizati atent clauzele contractual asumate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul aditional redactat de notar prin care mi se se prelungeste ... Fanache1962 Fanache1962 Actul aditional redactat de notar prin care mi se se prelungeste promisiunea bilaterala de vanzare cumparare se termina cu:Incheiere de legalizare de ... (vezi toată discuția)
Clauză antecontract v-c nerespectată de dezvoltator. pot renegocia contractul? kaz89 kaz89 Buna ziua,acum cateva luni am cumparat o garsoniera intr-un cartier rezidential in valoare de 33000eur.Initial am platit 1500 euro pentru rezervare,ulterior am ... (vezi toată discuția)
De 2 ani am dat un avans de 54.000 euro, unui dezvoltator pfa, ... Spiru Vasile Spiru Vasile De 2 ani am dat un avans de 54.000 Euro, unui dezvoltator PFA, pentru cumpărarea unui ap. cu 2 camere în București. Am semnat o Promisiune bilaterala de ... (vezi toată discuția)