avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am locuit în casa părinților unde am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am locuit în casa părinților unde am bunuri ( haine,electrocasnice,mobila) ...

Buna ziua. Am locuit în casa părinților unde am bunuri ( haine,electrocasnice,mobila) care au rămas acolo după ce mi-am cumpărat o locuință. Între timp părinții mei au vândut casa fără știrea mea cu tot cu bunurile mele pe care noul proprietar nu vrea sa mi le înapoieze. Ce pot face in cazul acesta? Bunurile sunt in valoare de 30000 lei dar nu am bonuri pt ele ,doar martori care au văzut când le -am adus de-a lungul timpului.
Noul.proprietar nu are nici o vina dacă a cumpărat imobilul utilat,mobilat.Discutia ar trebui avuta cu părinții dvs ,pt un eventual proces ar trebui discutat cu un av pt a vedea ce șanse sunt(din.punctuleu de vedere e destul de complicat )fără acte facturi etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere - socrii refuză să ne dea lucrurile cumpărate de noi Mikyelena Mikyelena Bună ziua, am și eu o problema : eu și viitorul soț neam mutat de curând din casa părinților lui din cauza unor certuri și aceștia refuza sa ne ... (vezi toată discuția)
Fosta concubină a promis că-mi va permite să-mi iau bunurile personale achiziționate în timpul relației, dar acum refuză acest lucru. se poate considera că a abuzat de încrederea mea? oneway oneway Buna ziua, De curand am incheiat o relatie de concubinaj, mai lunga de cinci ani, in perioada concubinajului, am achizitionat un imobil impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita locuinta pufita pufita In urma unui credit ipotecar neplatit de 2 ani am ajuns la executare silita(a 3-a licitatie a fost pe data de 10.10.2012).O persoana aflata in aceeasi situatie ... (vezi toată discuția)