avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, pot cere reunirea dosarelor aflate la 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, pot cere reunirea dosarelor aflate la 2 sectii de ...

Buna ziua, pot cere reunirea dosarelor aflate la 2 sectii de politie diferite avand acelasi obiect, loc de comitere a faptei etc. pentru care in 2 dintre ele am fost deja audiat iar al 3-lea a fost trimis de parchet spre cercetare catre domiciliu si nu catre locul de comitere a faptei? Cui ma adresez, sectiei la care doresc continuarea cercetarilor?

Alte discuții în legătură

Caz penal,instanta,parchet x-man x-man Buna ziua Sunt in instanta(caz penal) ca parte vatamata,cu fostul meu ginere care la data de 11.10.2009 a intrat in jurul orelor 24.00 in casa mea,fara ... (vezi toată discuția)
Cât durează cercetarea penală până se ajunge în instanță? flori67 flori67 in 09.09.2017 mi s-a suspendat permisul de conducere. Situatia a fost urmatoarea: eu am intors pe linie continua si celalt sofer a fost in depasire pe linie ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune kata83 kata83 salutare...as avea si eu nevoie de cv sfaturi...in urma cu 2 luni am fost agresat la o discoteca , in sensul ca am fost batut de 10 - 15 indivizi pana m au ... (vezi toată discuția)