avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt persoana cu dizabilitati din 2019 cu o vechime in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt persoana cu dizabilitati din 2019 cu o vechime in munca ...

Sunt persoana cu dizabilitati din 2019 cu o vechime in munca 28 ani, plus 4 ani cu jumatate de norma fiind pensionata cu gr. lll.
Am pus intrebarea la casa de pensii daca ma pot pensiona mai devreme si mi s a raspuns ca NU, ca ar trebui sa am 2 treimi vechime cu handicap. Va rog sa mi comunicati cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:48, 28 Iunie 2023
Răspunsul de la casa de pensii este corect. O să vă puteți pensiona la limită de vârsta când veți împlini vârsta.
Pâna atunci probabil veți beneficia de pensie de boală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă pot pensiona? Florin077 Florin077 Buna ziua am o vechime de 39 ani in munca și 7 ani gr.1 și 7ani gr.2 am de 3ani grad accentuat de handicap în prezent din luna aprilie sunt pensionat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de ... mona m mona m Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de la pensia de boala la cea de limita de varsta, varsta 48 ani vechime in munca 5 ani din 2008 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Pensionescu Pensionescu Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu intocmirea dosarului de pensionare de invaliditate. Situatia este urmatoarea; Lucrez la o fabrica de ... (vezi toată discuția)