Bună ziua.
Am o situație mai speciala. Am primit prin donație acum 3 ani o casa, iar contractul de donație este pe numele meu si al fostului meu soț(divorțul s-a stabilit în urma cu 5 luni). Acum întrebarea mea este: pot folosi aceasta locuință împreună cu fetița mea de 3 ani si cu viitorul meu soț până la procesul de partaj? Are si fostul soț drepturile legale aici cat timp custodia fetiței este la mine, el avand un program clar stabilit de vizite?
Ce pot face, deoarece el mă amenința că va venii aici sa stea cu fetița? Nu pot sta cu el în casă din nou deoarece de asta am băgat divorțul.
Buna ziua, in prezent casa este proprietatea dvs. si a fostului sot prin efectul donatiei ceea ce inseamna ca atat dvs. cat si fostul sot puteti printre altele, folosi casa cu drepturi egale. In consecinta puteti locui in casa si dvs. dar si fostul sot. Nu are importanta din vina cui se pronunta divortul sau unde se va stabili domiciliul minorilor sau sub autoritatea cui vor fi plasati acestia.
Custodie unica
raluklly
pot sa obtin custodia unica a copilei mele de 1 an?eu vreau custodia unica deoarece mediul in care fostul sot vrea sa imi duca copilul in cazul unei custodii ... (vezi toată discuția)