avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant -titularizare pe viabilitatea postului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant -titularizare pe viabilitatea postului

Buna ziua!
In unitatea noastra scolara exista un post pe care functiona de doi ani de zile un cadru didactic caruia i s-a modificat contractul din perioada determinata in perioada nedeterminata pe viabilitatea postului. Acest cadru didactic a intrat in concediu de crestere copil si tot anul trecut a luat la titularizare nota sub 7. Directorul unitatii i- a rezervat postul pana cand se intoarce din concediu de crestere si nu l=a scos la concurs. Intrebarea mea este daca procedeaza legal tinand cont ca nu indeplineste conditiile ( ultima nota de la titularizare nu este minim 7 iar aceasta nu a stat 3 ani la catedra ca sa i se modifice statului din suplinitor in titular).

Alte discuții în legătură

Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate didactica/concediu fara plata pentru 1 an useraa useraa Buna ziua, Sunt director la o unitate de invatamant preuniversitar si as avea rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea situatie : am un cadru didactic cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea legii in invatamant alex1333 alex1333 Sunt cadru didactic , titular in doua unitati , iar la una dintre ele am ramasa fara ore, deci in completare de norma, primita la cealalta unitate la care sunt ... (vezi toată discuția)