avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am certificat de handicap de gradul 3 obtinut in anul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am certificat de handicap de gradul 3 obtinut in anul 2017,am ...

Am certificat de handicap de gradul 3 obtinut in anul 2017,am handicapul din nastere inainte de asigurat la pensii ,beneficiezi de reducerea varstei de pensionare?

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare persoana cu handicap accentuat cristinatabarca cristinatabarca Data nasterii:24.05.1960 Handicapul il am din nastere dar certificatul de handicap accentuat il am doar de 2 ani. Lucrez din 1984, dupa terminarea facultatii. ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare pentru persoanele incadrate in grad de handicap micaha micaha Buna ziua, Ma numesc M.C. Am varsta de 57 de ani si o vechime neintrerupta in munca de 35 de ani (in invatamant - profesoara). Am o boala congenitala: ... (vezi toată discuția)
Pensionare daniela.rusu daniela.rusu Buna ziua, Sunt persoana cu handicap fizic accentuat, am certificat de handicap accentuat permanent. Vreau sa stiu cand ma pot pensiona, pensie normala. Sunt ... (vezi toată discuția)