avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezultate IML
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezultate IML

Acum 3 luni de zile mi-a fost ridicat carnetu in urma depistarii cu alcool.Mi s-au recoltat probe de sange la IML, si au spus ca in termen de 2, 3 saptamani voi primii raspunsul lor,dar au trecut 3 luni de atunci si nici o veste.As dori sa stiu care este termenul maxim de asteptare si in cazul in care nu le voi primii ce se intampla(ce este de facut)? Multumesc anticipat.
Faceti o cerere catre conducerea IML prin care solicitati comunicarea probelor, indicind si timpul mare scurs de la recoltare.
Daca nu vi se comunica, puteti solicita in instanta obligarea IML la comunicarea acestora (obligatie de a face).
Incercati sa solicitati si politiei care se ocupa de caz si a cerut probele, sa ceara si aceste probe de la IML si sa vi le comunice.
M-am prezentat la politie dupa 45 de zile aproximativ de la recolatarea probelor in vederea intarzierii rezultatelor.Acestia mi-au comunicat ca prezenta mea acolo poate fi justificata doar primind o citatie sau daca sunt contactat telefonic, atunci am decs sa mai astept...ajungandu-se la data curenta.
Puteti face o cerere scrisa adresata Comandantului, cu precizarea faptelor si solicitarile de rigoare. Vor fi obligati sa raspunda in termenul legal.
In ce priveste "avantaje-dzavantaje", aceasta apreciere este legata in primul rand de cat sunteti de vinovat. Oricum, daca perioada de suspendare a permisului nu a trecut, atunci va inteleg nelinistea, dar nu prea vad avantajul. Daca alcoolemia depasea nivelul legal pentru existenta infractiunii, de asemenea "nu vad de ce atata graba".
Oricum va doresc sa nu fi depasit acest nivel, sa va ridicati permisul la termen si mai ales, sa nu mai conduceti baut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate recoltare probe urină iml Jwjwj Jwjwj Bună seara Am fost depistat pozitiv la Canabis în timp ce efectuam încărcarea unui autoturism neinmatriculat pe o platformă auto! Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Alcool tequila tequila in mai 2009 am fost oprit de politia rutiera si testat cu aparatul etilotest la care mi-a iesit o valoare de 0,43 ..am mers la IML unde mi ... (vezi toată discuția)
Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)