avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea succesiunii la decesul asociatului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea succesiunii la decesul asociatului

Bună ziua
Vă rog să imi spuneți ce să fac in caz de decesul unui asociat. E vorba de dezbaterea de moștenire și întâmpin probleme cu moștenitorii de drept. Nu doresc să dezbată moștenirea. Deși am plătit eu doare datoriile la ANAF și declarații fiscale depuse, moștenitorii refuza. Menționez că am nevoie de certificat de cazier fiscal pentru dosarul de angajare in asigurări. Prin instanta judecătorească înseamnă bani și timp îndelungat. Vă rog să îmi spuneți cum sa procedez. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate Mariana2008 Mariana2008 Buna ziua Am o societate aflata in dizolvare, care are datorii (dobanzi , penalitati) la directia financiara. Firma se afla in dizolvare din anul 2007. ... (vezi toată discuția)
Radiere societate eusebiuirimie eusebiuirimie Administratorul unic al societatii a decedat ( mama mea), am facut demersuri pe linga ORC in vederea lichidarii societatii; aceasta s-a dizolvat in februarie ... (vezi toată discuția)