avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Conditii primire card social de alimente
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Conditii primire card social de alimente

Buna ziua,
Sunt student și orfan de un părinte, având o leșie minimă de 1.125 lei Din cauza faptului că pensia este sub 1.500 lei, am primit card social de alimente, dar luna aceasta nu mi-au mai intrat bani.

Oare e posibil să fie o problemă pentru că lucrez având contract de drepturi de autor?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
Elena Andreea, administrator

Alte discuții în legătură

Bursa sociala facultate sabin25 sabin25 Buna ziua ! Nu stiu daca este categoria corecta dar nu am idee unde sa postez in alta parte. Eu sunt student si ma incadrez la bursa sociala de categoria ... (vezi toată discuția)
Pensie urmasi fara parinti emil_p emil_p Urmatoarea situatie: 2 copii unul minor, unul major (student). Parinti decedati: mama 2013 (42 ani), tatal 2017(47 ani). Pensie de la mama pana luna trecuta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul ... mihaiono mihaiono buna ziua batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul social 250? (vezi toată discuția)