avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Recent am cumpărat un teren ... Long story short. Am ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Recent am cumpărat un teren ... Long story short. Am semnat ...

Recent am cumpărat un teren ... Long story short.
Am semnat am facut actele și cum nu am știut (nu este o scuză) nu am avut certificatul de urbanism de informare . Ulterior am depus actele la primărie pentru număr poștal și pentru certificat de urbanism de construire. Aici vine surpriza, numărul poștal s-a eliberat fără probleme în schimb cu certificatul de urbanism ma chinui cu primăria 7 luni . L-au emis într-un final dar cer PUZ pe ceva motive neclare privind fostul proprietar . Întrebarea mea ar fi , aș mai avea ce să fac ? Și vis-a-vis de cine? Menționez că e vorba de un teren de 1000 mp deci varianta de a face PUZ este extrem de costisitoare și din ce am înțeles poate fi amânată la infinit sau întoarsă de primărie.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:54, 4 Iulie 2023
consultati un avocat care sa lamureasca mai intai acele "motive neclare". intr-adevar, PUZul e costisitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)
Teren de 169 de mp RO46024 RO46024 Buna ziua!Sunt un cetatean al acestei minunate tari si detin un teren de 169 de mp cu o deschidere la strada de 7,5 mp.Vreau sa beneficiez de acest teren ... (vezi toată discuția)