avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Probleme la inchiderea unui PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Probleme la inchiderea unui PFA

Salut, am un PFA pe care vreau sa il inchid. Din pacate nu am fost inspirat si am inchis contul la banca inainte de a scoate extrasul pentru a-l da contabilului. Problema este ca cei de la banca spun ca nu ma mai pot ajuta cu nici un extras deoarece contul a fost inchis. Nu stiu cum sa procedez sa aflu cat am de plata ca sa pot inchide PFA-ul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 29 Iunie 2023
Cred ca puteti vedea in balanta de verificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru incasari / plati acinoi2k acinoi2k Buna seara. Am un PFA facut anul trecut, pe care 4 luni am avut incasari. Acum mi-as dori sa inchid acest PFA si mi se cere completarea acestui registru ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont banca georgianan georgianan in luna iunie am inchis contul la o banca. In contabilitate, ca si in extrasul de cont arata sold 0.57 lei. Ce pot face cu aceasta suma???in ce cont o pot duce ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont banca ContSters310434 ContSters310434 Buna ziua, Am avut in urma cu 9-10 ani un card de salariu la banca (nu mai stiu cum se numea atunci). La un an dupa deschidere am inchis contul completand ... (vezi toată discuția)