avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua ! Am primit interdictie pe stadion si amenda ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua ! Am primit interdictie pe stadion si amenda pe motivul ...

Buna ziua ! Am primit interdictie pe stadion si amenda pe motivul ca am baut bere in apropierea stadionului.
Asta ezte consemnat in procesul verbal pe care l-am primit in care se mentioneaza ca a fost facut la fata locului.
Nu este adevarat, ni s-au cerut datele de pe buletin si ne-au lasat sa plecam.
M-am trezit acasa cu pv care contine o amenda si interdictia de a intra pe stadion 6 luni.
As dori sa fac o contestatie impotriva interdictiei, amenda mi-o asum( chiar am baut o bere) , dar cred ca este prea mult sa dai doua sanctiuni, mai ales ca nu am facut scandal, nu am adus injuri si am comunicat datele de pe buletin. PV este fara martori si fara semnatura mea intrucat nu a fost facut la fata locului.
Ma puteti invata ce ar trebui sa fac ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 8 Iulie 2023
Plângerea se depune și se soluționează în baza competenței alternative la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția ori la judecătoria în a cărei rază teritorială își are domiciliul sau sediul contravenientul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum pot contesta o amenda intocmita de politia locala ... I.Cata I.Cata Buna ziua! Cum pot contesta o amenda intocmita de politia locala din Bucuresti, in conditiile in care eu sunt in Bihor si nu ma pot prezenta fizic la ... (vezi toată discuția)
Modificări art.32-og.2/2001 AbgaeSamtak AbgaeSamtak Bună ziua. Aș dori o părere avizată la următoarele modificări: Prin Lg.107/20.04.2022 s-a modificat art.32 din OG.2/2001 prin aceea că \"Plângerea se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am primit o amendă de la transportul public în ... Maria.zlt Maria.zlt Bună ziua, am primit o amendă de la transportul public în comun pe fond ca nu am avut bilet în valoare de 100 de lei. Procesul verbal a fost greșit deci ... (vezi toată discuția)