avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Cum pot contesta o amenda intocmita de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Cum pot contesta o amenda intocmita de politia locala ...

Buna ziua! Cum pot contesta o amenda intocmita de politia locala din Bucuresti, in conditiile in care eu sunt in Bihor si nu ma pot prezenta fizic la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:39, 8 August 2023
Plângerea se depune și se soluționează în baza competenței alternative la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția ori la judecătoria în a cărei rază teritorială își are domiciliul sau sediul contravenientul.
Se poate prezenta altcineva la judecatorie pentru a depune documentatia? Daca da, poate fi oricine?
Nu poate fi oricine, de preferat un avocat, care va reprezintă. Sau cineva care are procură judiciara de la dvs., dar tot trebuie să vă prezentați la un notar, pentru acea procură.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare contestat gigel10 gigel10 Locuiesc in Ploiesti si am avut un accident de masina in Bucuresti, sector 6. Am fost lovit in spate de un autoturism si impins pe contrasens.In accident au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit un proces verbal de contraventie in bucuresti ... rodicageorge rodicageorge Buna ziua, am primit un proces verbal de contraventie in bucuresti ,pot face contestatie in alt oras ? (vezi toată discuția)
Depunere contestație bună seara ! acest articol este valabil ... bourceanuadrian bourceanuadrian Depunere contestație Bună seara ! Acest articol este valabil și în cazul suspendării permisului de conducere, „Art. 32. – (1) Plangerea se ... (vezi toată discuția)