avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Contestatie decizie refuz despăgubire asigurator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Contestatie decizie refuz despăgubire asigurator

Bună ziua,
As dori sa fac o contestatie la judecatorie, impotriva asiguratorului pentru refuzul de a despagubi o asigurare de locuință în urma unui incendiu,invocand un motiv neintemeiat in urma analizei dosarului de dauna.Nu as vrea sa apelez la un avocat pentru ca nu îmi permit și as vrea sa fac în nume propriu. Asigurarea este pe numele tatălui meu care nu mai este în viața. Va rog sa îmi spuneți cum sa formulez mai corect contestația: în numele tatălui meu sau al meu în calitate de fiica.Mentionez ca nu mai am frați si surori.Despqgubirea este aproximativ 12.000 E, în urma devizelor de lucrări .
Va multumesc.

Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
Diana Anaid, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Anaid , utilizator 22:57, 29 Iunie 2023
Contestati intai la CSA comisia de supraveghere a asiguratorilor.

[ link extern ]
Aici le scrieti la adresa office@asfromania.ro cat mai detaliat si cu ce acate aveti atasat si va vor raspunde in 30 zile..
Poate aveti noroc si va raspund favorabil si sanctioneaza si obliga asiguratorul.
Totodata va puteti plange si la ANPC si ei vor investiga sau redirectiona la CSA la randul lor dupa caz.
[ link extern ] /.
Daca nu va convine in final puteti da in judecat aasiguratorul.
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
ricadinas, utilizator

Va mulțumesc pentru răspuns.
ricadinas a scris:

Contestati intai la CSA comisia de supraveghere a asiguratorilor.

[ link extern ]
Aici le scrieti la adresa office@asfromania.ro cat mai detaliat si cu ce acate aveti atasat si va vor raspunde in 30 zile..
Poate aveti noroc si va raspund favorabil si sanctioneaza si obliga asiguratorul.
Totodata va puteti plange si la ANPC si ei vor investiga sau redirectiona la CSA la randul lor dupa caz.
[ link extern ] /.
Daca nu va convine in final puteti da in judecat aasiguratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa comunicare scrisa intentie investigatii suplimentare rca mihaiweb mihaiweb Buna ziua, In urma cu aproximativ o luna mi-a fost avariata masina in parcare. Impreuna cu cel vinovat am mers la asigurator si am deschis dosarul de dauna. ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna cu incendiu ContSters265832 ContSters265832 IN LUNA MARIE 2012 AM AVUT UN INCENDIU ,IZBUGNIT DE LA SCANTEI ,COSUL DE LA CENTRALA,A ARS ACOPERISUL SI ETAJUL CASEI COMPLET PAGUPA DE PESTE 30000 EURO,AM ... (vezi toată discuția)
Abuz al societatii de asigurare in despagubire bogdans29 bogdans29 Buna ziua. In urma cu trei saptamani garsoniera in care locuiam a fost distrusa aproape in totalitate de un incendiu provocat de un scurtcircuit. Nu era ... (vezi toată discuția)