avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua as dori sa îmi spuneți dacă pot întra ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua as dori sa îmi spuneți dacă pot întra la un liceu ...

Bună ziua as dori sa îmi spuneți dacă pot întra la un liceu bun cu nota mica de la examen ?sau sa îmi spuneți cum ma pot baga la cât de cât la un liceu bun ?

Alte discuții în legătură

Titularizarea în licee maghiare, interzisă românilor Gheorgheurzica Gheorgheurzica Bună seara tuturor, Nelămurirea si stupefacția mea este legată de titularizare. Aș dori tare mult să știu care este legea care permite unui ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face? foaie matricola absolvire liceu - note mai mici decat stiam riannart riannart Fiul meu a terminat anul acesta liceul la Colegiul \"Henri Coanda \"Bacau si cand si-a ridicat foaia matricola de la scoala, am constatat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ... Stefanpetru05 Stefanpetru05 Buna ziua. Nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ca am ramas corigent la o materie. Este legal,sau cum functioneaza? (vezi toată discuția)