avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bună ziua pot începe procesul de tagada și fără ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bună ziua pot începe procesul de tagada și fără fostul soț ...

bună ziua pot începe procesul de tagada și fără fostul soț și ca actualul soț adică tatăl biologic sa recunoască copilul?,și sa i se facă certificatul pe numele tatălui biologic
durează mult un astfel de proces???

Alte discuții în legătură

Al cui nume il va purta copilul conceput cu un alt barbat, altul decat sotul mamei? T-cTc-T T-cTc-T Daca o persoana este in divort si locuieste cu altcineva [b][u]fiind si insarcinata cu persoana cu care locuieste[/u][/b] ce nume va purta copilul in cazul in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil din relatie extraconjugala cristina130 cristina130 buna ziua as vrea sa ma ajutati cu o nelamurire. sunt casatorita si am un copil dintr-o relatie extraconjugala , cu sotul sunt in divort iar legea m-a obliga ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am rămas însărcinată in timpul divorțului. tatăl ... Nicoleta Loreta Nicoleta Loreta Buna ziua! Am rămas însărcinată in timpul divorțului. Tatăl copilului nu este fostul soț. După procesul de tăgada paternității copilul a rămas pe ... (vezi toată discuția)