avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am in administratie un magazin de 200mp, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am in administratie un magazin de 200mp, care este ...

Buna ziua, am in administratie un magazin de 200mp, care este terorizat de un individ inca de la deschidere.. am facut numeroase sesizari.. politia ia dat2-3 amenzi.. insa la ultima sesizare in care ne dorim doar sa nu mai vina in magazin pentru ca angajatelor e e frica de la ultimile vizite a lui, au fost cumva amenintate si are un ton de parca te-ar manca chiar daca e un copchil (22 ani) politistul care s-a ocupat de ultima sesizare a venit cu declaratiile scrise pentru angajate si doar cat le-au pus sa le semneze, eu nefiind in localitate. I-a mai indus ca are dreptul sa intre in magazin si sa sune la protectia consumatorului.. specific ca de fiecare data e beat/drogat.
Ce pot face legal sa ne desfasuram activitatea fara el! Agenti de paza pot doar sa il de-a afara. Multumesc

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de patrundere in magazin cu forta. catalin87 catalin87 Buna dimineata, Detin un magazin alimentar deschis non-stop. Magazinul este deschis de aprox 3 luni si pana acum nu am mai avut probleme cu scandalagii de ... (vezi toată discuția)
Masina avariata in parcare. despagubire? DaniGheorghiu DaniGheorghiu Va salut! Saptamana trecuta m-am confruntat cu o situatie nefericita pentru mine, dar care nu este ceva nou pentru societatea noastra. Se intampla luni ... (vezi toată discuția)
Cum te protejează statul de indivizi periculoși? ionut_au ionut_au Bună ziua, O întrebare pentru cei cu experiență în domeniu. Context: Pentru o perioadă lungă de timp (ani de zile), am avut angajată o doamnă ... (vezi toată discuția)