avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Oferta pentru a lucra din Romania pentru o firma din ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Oferta pentru a lucra din Romania pentru o firma din Olanda

Am primit o oferta pentru a lucra pentru o firma din Olanda si as dori daca se poate sa lucrez ca si PFA remote din Romania. Domeniul de activitate fiind consultanta it. Am primit o intrebare de la contractor cum ca nu este sigur daca trebuie sa pletesc taxele de acolo sau nu. Din cate am inteles in alta tara din UE nu ar trebui sa fie asa cv. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns pe aceasta tema ? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa platesc taxele? nma.generaluse nma.generaluse Buna ziua, Am un PFA inregistrat in Romania si contracte de consultanta in domeniul IT pentru firme din Romania. Locuiesc in Olanda si lucrez ... (vezi toată discuția)
Contract pfa servicii it in olanda - taxe julie_julie julie_julie Am primit un contract ca PFA pentru servicii IT in Olanda. Intrebarea mea este daca sunt nevoita sa platesc taxe si in Olanda,? In contract este stipulat, ... (vezi toată discuția)
Activitate dependenta / independenta pfa Serbanescu Florin Serbanescu Florin Am un PFA pe care lucrez in IT (in sistem remote) cu o firma din UE. In acelasi timp sunt si salariat cu program complet (8h) la o alta firma din Romania. ... (vezi toată discuția)