avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract PFA servicii IT in Olanda - taxe
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract PFA servicii IT in Olanda - taxe

Am primit un contract ca PFA pentru servicii IT in Olanda.
Intrebarea mea este daca sunt nevoita sa platesc taxe si in Olanda,?
In contract este stipulat, ca eu in calitate de contractor pecum si angajatul delegat are obligatia sa se inscrie la social security nr. in tara in care este prestat serviciul.
Imi este neclar de ce in contract se specifica peste tot '' supplier named staff'' avand in vedere ca este un contract de consultanta / freelancer. precum si obligativitatea de plata a taxelordc acestea tb platite in Olanda sau in Ro avand in vedere ca sunt PFA norma de venit Ro

Ma poate ajuta cineva cu consultanta pe acest contract?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Cel mai recent răspuns: DragosFalk , utilizator 12:09, 3 Iulie 2023
Buna ziua. Am si eu aceasi problema in 2023. Ai reusit oare sa clarifici ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula e 1 ? zaza88 zaza88 [i][b]Buna. Deci vreau sa merg la munca in Olanda si...#-o stiu ca nu avem drept de munca acolo, olandezu de acolo mi-a cerut sa scot de la primarie hartia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt mandrul administrator al unui srl de consultanta ... adrianvoinea.it adrianvoinea.it Buna ziua, Sunt mandrul administrator al unui SRL de consultanta IT. Sunt la inceput de drum, in sensul ca firma e deschisa de ceva vreme, dar abia ... (vezi toată discuția)
Legalitate activitate freelancer Iulia_8891 Iulia_8891 Care este forma juridica de organizare ideala pt un freelancer? Exista posibilitatea de a plati doar impozit pe profit fara a avea un SRL/PFA? (vezi toată discuția)