avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Ce se întâmplă dacă, pe F230 la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Ce se întâmplă dacă, pe F230 la semnatura contribuabil ...

Bună ziua! Ce se întâmplă dacă, pe F230 la semnatura contribuabil semnează persoana imputernicita , iar cand primește de la anaf sa confirme redirectionarea, deși a trimis declarație ca nu este de acord, persoana neaga ca s-ar fi discutat despre redirectionarea impozitului către Asociația respectiva, care sunt consecintele pe care le poate primi cel care a semnat?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Am un certificat digital. cum pot semna declaratiile pentru alte firme? oviiul oviiul daca am un certificat digital si semnatura electronica pentru o firma ce pasi trebuie sa urmez sa pot semna si declaratiile pentru alte firme (vezi toată discuția)
Formularul 150 duse liliana duse liliana BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am ... (vezi toată discuția)