avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua,..doresc să plătesc un credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua,..doresc să plătesc un credit de nevoi personale ...

Bună ziua,..doresc să plătesc un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai platit din 2017 și care este la executor. După o discuție telefonică am stabilit să plătesc o sumă dar în ziua plății mi-au trimis o "notificare" pe telefon că dacă plătesc suma respectivă mi se închide creditul. Nu am crezut fiind o notificare și nu am mai plătit.
Întrebarea mea este că am reluat negocierile și nu știu cum ar trebui procedat sau făcut să nu fie o minciună? Cum ar trebui sa arate actele? Act adițional atașat la dosarul de credit? Habar nu am. Am întrebat un avocat și mi-a spus sa nu fac asta că nu mi se închide creditul.
Vă rog frumos să mă ajutați. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Problema cu o institutie financiara nebancara- rog ajutor ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua! Am si eu o problema si ma gandesc ca poate sunt pe aici persoane care cunosc domeniul si ma pot ajuta cu un raspuns. Pe scurt, am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - dosar executare ayleena ayleena Buna ziua, In 2007 am facut un credit pentru nevoi personale. Vreo doi ani nu am mai platit ratele (nu a fost rea vointa), si dosarul meu a fost dat unui ... (vezi toată discuția)
Executare silita Elenacm Elenacm Buna seara. Am un credit bancar de nevoi personale la Raiffeisen. Nu am mai achitat rata de foarte mult timp. Ultima plata facuta catre ei, a fost in luna ... (vezi toată discuția)