avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! După moartea soțului pot da partea mea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! După moartea soțului pot da partea mea de apartament ...

Buna ziua! După moartea soțului pot da partea mea de apartament unuia dintre copii când se dezbate mostenirea?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:01, 1 Iulie 2023
Nu se poate. Puteți doar renunța la cota care vi se cuvine și se va împărți în mod egal la toți ceilalți moștenitori.
Da, puteti, prin partaj.
Dar nu când dezbateti moștenirea. Ci ulterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor hr hr Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai pot reveni la optiunea ce am avut-o la un moment dat la dezbaterea mostenirii. Pe scurt : la moartea tatalui, eu si ... (vezi toată discuția)
Matusa mea a facut dupa moartea unchiului succesiunea la notar ... AlexandraAF AlexandraAF Matusa mea a facut dupa moartea unchiului succesiunea la notar si a impartit partea ei de mostenire ( ce i s-a cuvenit dupa moasrtea unchiului, plus partea ei) ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,soacra mea vrea sa treacă apartamentul pe soțul ... Anca RYB Anca RYB Bună ziua,soacra mea vrea sa treacă apartamentul pe soțul meu,recent a murit socru,ei sunt trei copii un băiat și 2 fete.Una din fete nu vrea nimic ... (vezi toată discuția)