avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... actualizare date bancare - la distanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

actualizare date bancare - la distanta

Salutare tuturor,

In perioada pandemiei am infiintat o firma si am deschis un cont bancar folosind procedura online(prin apel video cu functionarii bancii). La acel moment am ales Banca Transilvania, tocmai ptr acest motiv. Acum tot primesc mesaje de la banca, ca trebuie sa ma prezint la banca ptr actualizarea datelor. Problema e ca momentan nu sunt in Romania, si nici nu ma pot intoarce in Romania prea curand. Mai exact, abia in noiembrie as putea sa m intorc in Romania.

Cum as putea evitarea blocarii contului societatii? Orice sfat, recomandare idee este bine-venita!

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 2 Iulie 2023
ionut.bu, utilizator

Alte discuții în legătură

Salut, mama mea nu este deplasabila si trebuie sa ii fac actualizare ... BvBerceni BvBerceni Salut, mama mea nu este deplasabila si trebuie sa ii fac actualizare de date la BCR. Este constienta, vorbeste, vede, doar ca nu se poate deplasa. A incercat ... (vezi toată discuția)
Cont bancar srl AlexCTA1 AlexCTA1 Salut, Am si eu o problema. Acum mai bine de un an am primit un microgrant de la UE pentru dezvoltare, pe care l-am primit la banca transilvania. Cand m-a ... (vezi toată discuția)
Intarzieri incasare externa valuta persoana fizica droege droege Buna ziua, Sunt un cetatean roman stabilit in Norvegia.Pentru ca vrem sa ajutam familia din Romania, trimitem frecvent in tara, o suma de bani in NOK catre ... (vezi toată discuția)