avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar SRL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar SRL

Salut,
Am si eu o problema. Acum mai bine de un an am primit un microgrant de la UE pentru dezvoltare, pe care l-am primit la banca transilvania. Cand m-a anuntat contabila ca urmeaza sa primesc grantul am sunat la BT iar doamna de la callcenter mi-a spus ca TREBUIE sa am cont la ei pentru a incasa micrograntul asa ca mi-am deschis prin telefon un cont bancar pe SRL la ei, cand au intrat banii de la minister, a fost creat un alt cont separat, de microgrant. Contabila mi-a spus ca NU trebuia sa fac asta si ca banca nu trebuia sa imi ia nici un ban pentru acel cont de microgrant. Contul bancar pe SRL a ramas deschis si aduna comisioane din partea bancii. Nu l-am folosit niciodata, am fost la ghiseul bancii sa il inchid dar nu se putea decat daca achitam restanta si ma intorcea a doua zi, iar eu a doua zi plecam din tara, asa ca nu am apucat sa il inchid. La ghiseu au incercat sa obtina o mostra de semnatura, pentru ca nu au. Intrebarea mea este simpla, pot cumva sa ii fac sa inchida acest cont fara sa achit restanta? Nu este o suma enorma, in jur de 300 de lei, dar ma cam simt tras in teapa. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:26, 27 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti. Trebuia sa va sfatuiti cu contabila pana sa deschideti cont, nu dupa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt permise mai multe conturi bancare pt un srl ? (srl in activitati portaluri web ) newbieceo newbieceo Am deschis SRL si am nevoie de cont bancar . Din moment ce stiu ca pot schimba banca SRL-ului dupa cum consider, intrebarea mea este : Pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)
Cont raiffeisen ne-inchis (copie cerere) KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am si eu o scurta nelamurire/intrebare, Acuma, aproximativ 6 luni am deschis un CONT la Raiffeisen pentru a ajuta un prieten sa isi plateasca ... (vezi toată discuția)