Salut,
Am si eu o problema. Acum mai bine de un an am primit un microgrant de la UE pentru dezvoltare, pe care l-am primit la banca transilvania. Cand m-a anuntat contabila ca urmeaza sa primesc grantul am sunat la BT iar doamna de la callcenter mi-a spus ca TREBUIE sa am cont la ei pentru a incasa micrograntul asa ca mi-am deschis prin telefon un cont bancar pe SRL la ei, cand au intrat banii de la minister, a fost creat un alt cont separat, de microgrant. Contabila mi-a spus ca NU trebuia sa fac asta si ca banca nu trebuia sa imi ia nici un ban pentru acel cont de microgrant. Contul bancar pe SRL a ramas deschis si aduna comisioane din partea bancii. Nu l-am folosit niciodata, am fost la ghiseul bancii sa il inchid dar nu se putea decat daca achitam restanta si ma intorcea a doua zi, iar eu a doua zi plecam din tara, asa ca nu am apucat sa il inchid. La ghiseu au incercat sa obtina o mostra de semnatura, pentru ca nu au. Intrebarea mea este simpla, pot cumva sa ii fac sa inchida acest cont fara sa achit restanta? Nu este o suma enorma, in jur de 300 de lei, dar ma cam simt tras in teapa. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.