avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Soacra mea este intr un azil din Bucuresti. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Soacra mea este intr un azil din Bucuresti. Are handicap ...

Buna ziua! Soacra mea este intr un azil din Bucuresti. Are handicap accentuat . Sotul a incheiat cu dl administrator de acolo un contract care specifica ca in acei bani sunt incluse serviciile de ingrijire a dansei. Medicamentele le cumparam noi. Dupa un an n sa spus ca le cumpara dansul si banii pentru aceasta sa ii viram in contul lui. Nu inteleg daca este asa ceva normal. Plus ca aceasta suma creste cum vrea el si daca am indrazni sa ne spunem nemultumirea ni sa spus ca o putem lua ca asteapta destula lume randul acolo. As vrea sa fac o sesizare undeva ptr ca nu mi se parea normala treaba. Plus ca intr o luna ni sa spus sa viram banii in contul mamei lui, Si cand am virat in contul azilului a facut spue ca sa ii platim inca o data in contul acela dat si ne reglam luna urmatoare. Unde pot face reclamatie fara sa fac rau soavrei. Un contri=ol trimis pe capul lui. In 6 luni a crescut pretul azilului cu 11 milioane
Cel mai recent răspuns: ep1975 , utilizator 08:15, 4 Iulie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Azilul e de stat sau privat? Plangerea o depuneti la primarie, puteti si la anaf pt evaziune si parchet pt abuzin serviciu, inselaciune. Individul isi baga banii aia in buzunar. Sunt de verificat si conturile lui si ale mamei lui. Nu cred ca sunteți singura in situatie.
Daca ia banii in contul mamei, sigur mama dvs nu vede niciun medicament, cel putin nu din suma aia.
Pt modificarea de pret aveti instiintari, act aditional ceva?
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
gi-jane2, moderator
Buna ziua! este azil privat. Convorbirea cu mesajele dansului este pe telefonul sotului. Culmea se mai da si preot . Noi atunci pe graba ca plecam in concediu am senat acel ctr pe care ni la pus in fata fara sa stim ca se va schimba in timp. Ceea ce as dori ar fi un control al platii pacientilor. plus ca specifica ca in caz de decedeaza perosna adusa in 3 ore trebuie luata de acolo. Noi nu locuim in acest oras deci ar fi cam greu. Mie frica sa nu afle cine il acuza ca e in stare sa ne o puna la poarta.Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Serviciile de gazduire si ingrijire acordate persoanelor varstnice in centre rezidentiale publice sau private sunt servicii sociale. Autoritatea care are dreptul de a controla felul cum se acorda aceste servicii sociale, din toate punctele de vedere, este Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala, prin agentiile teritoriale.
Pentru Bucuresti, Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala a Municipiului Bucuresti, Str. Ion Câmpineanu, nr. 20, sector 1, Bucureşti – etaje 2,3,4, apismb@mmanpis.ro.
Va sfatuiesc sa scrieti cu toata increderea.
Alta institutie care ii poate controla este ANPC, pentru calitatea serviciilor furnizate.
Nu lasati lucrurile asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - termen de acordare costi58 costi58 Buna ziua, Vreau sa stiu daca e stipulat undeva in lege termenul de acordarea a indemnizatiei si virare a banilor. Mai exact, daca o persoana depune ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters201854 ContSters201854 Buna ziua, daca copilul meu pe 3 iunie 2012 a facut 2 ani, este corect sa mai primesc indemnizatie si alocatie pt luna iunie? Pt ca eu am primit, suma ... (vezi toată discuția)
Adresa e-mail serviciu alocatii copii Adriana68 Adriana68 Buna ziua, As dori sa-mi schimb contul unde se transfera alocatia copilului si adresa de e-mail nu mai este valabila (alocatii@ddfssbuc.org) . Caut de doua ... (vezi toată discuția)