avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu medical acordat la iesirea din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu medical acordat la iesirea din spital

Buna ziua,
Cine suporta indemnizatia la concediul medical acordat la iesirea din spital: angajatorul primele 5 zile, sau integral FNUASS?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 3 Iulie 2023
Plata indemnizațiilor se face lunar de către:
a) angajator, cel mai târziu odată cu lichidarea drepturilor salariale pe luna respectivă, pentru asigurații salariati;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical catalina45 catalina45 buna ziua...lucrez ca miner la una din minele din localitatea Lupeni...am fost in concediu medical si intreprinderea mi a platit doar jumatate din ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de maternitate??? ch_mi ch_mi Buna ziua.Ma aflu in concediu de maternitate de la1 iunie 2012 si as dori sa stiu cum se plateste acest concediu,lunar sau integral la sfarsitul celor 126 de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul de cresterea copilului? Nicole09 Nicole09 Buna ziua, O lamurire, va rog. O femeie este platita de angajator si acesta isi recupereaza banii sau de casa de asigurari? Cum primeste acesti bani? Va ... (vezi toată discuția)