avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenii din R. Moldova pot fi angajati cu pasaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenii din R. Moldova pot fi angajati cu pasaport turistic ...

Cetatenii din R. Moldova pot fi angajati cu pasaport turistic ,fara alte vize?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 3 Iulie 2023
Nu este necesară obţinerea avizului de angajare pentru încadrarea în muncă pe teritoriul României a cetăţenilor din Republica Moldova încadraţi în muncă pe teritoriul României cu contract individual de muncă cu normă întreagă, pe o perioadă de maximum 9 luni într-un an calendaristic.

Procedura de angajare în România a cetățenilor din Republica Moldova, Ucraina și Republica Serbia
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să mă lămuriți cu ceva. cetățean din ... Simona Diaa Simona Diaa Bună ziua! Aș dori să mă lămuriți cu ceva. Cetățean din Republica Moldova fiind, este legal să fiu angajat la o firmă în România neavând încă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)