avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune. Bună ziua! Părinții mei sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune. Bună ziua! Părinții mei sunt decedați ,,unul acum 10 ani ...

Bună ziua! Părinții mei sunt decedați ,,unul acum 10 ani și celălalt acum 5 ani .Am fost 3 frați din care 2 au decedat. .Abia frați au copii. Vreau sa fac dezbaterea moștenirii și as dori să știu dacă trebuie să fie prezenți și copiii, fraților mei decedați, la dezbaterea moștenirii.
Vă mulțumesc.
Buna ziua,
Da, trebuie sa fie prezenti si copii fratilor decedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire leonid.mihaela leonid.mihaela tatal meu biologic constantin a decedat cand aveam 1 an. eu sunt fiu unic al mamei mele maria. mama acum 50 s-a recăsătorit cu niță dupa 5 ani. niță din ... (vezi toată discuția)
Mama ar vrea să excludă de la moștenire copiii fratelui decedat pentru că nu se interesează deloc de ea. cum poate face asta? nicole.a nicole.a Buna seara ! Sunt din Constanta. Am fost 4 frati la parinti, dintre care mai traim doar doi. Unul dintre fratii decedati are 2 copii,celalalt nu a avut nici ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! succesiune. părinții mei au decedat ultimul acum 5 ani . ... silicaru silicaru Bună seara ! Părinții mei au decedat ultimul acum 5 ani . Am fost trei frați, unul a decedat acum 4 ani ,care locuia in casa părintească ,după care am ... (vezi toată discuția)