avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, fetița mea face 2 ani pe 23 Iulie și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, fetița mea face 2 ani pe 23 Iulie și beneficiez de ...

Buna ziua fetița mea face 2 ani pe 23 Iulie și beneficiez de stimulentul de inserție ( 1500 lei ) in luna August voi primi pe cele 23 de zile din cei 1500 lei și 8 zile din cei 650 de lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:52, 4 Iulie 2023
Pentru luna iulie veti primi cota-parte din 1500 lei plus cota-parte din 650 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție buna ziua! am o fetița de 1 an și 10 ... Elenayahooo.com Elenayahooo.com Stimulent de inserție Buna ziua! Am o fetița de 1 an și 10 luni . Nu am rămas in concediu de maternitate și beneficiez de stimulentul de inserție de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție nemajorat pentru al doilea copil Razi3l Razi3l Buna ziua, In familie avem 2 copilasi. Eu sunt singurul care este angajat, sotia nu lucreaza. In momentul in care s-a nascut cel de-al doilea copil, eu ... (vezi toată discuția)