avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție Buna ziua! Am o fetița de 1 an ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție Buna ziua! Am o fetița de 1 an și 10 ...

Stimulent de inserție
Buna ziua! Am o fetița de 1 an și 10 luni . Nu am rămas in concediu de maternitate și beneficiez de stimulentul de inserție de 650 lei. Următoarele doua luni, pana face fetița 2 ani , as putea beneficia se stimulentul de inserție de 1500 lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 25 Mai 2021
Veti primi 650 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, fetița mea face 2 ani pe 23 iulie și beneficiez de ... Giuvaeru96 Giuvaeru96 Buna ziua fetița mea face 2 ani pe 23 Iulie și beneficiez de stimulentul de inserție ( 1500 lei ) in luna August voi primi pe cele 23 de zile din cei 1500 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionnita ionnita Buna ziua, am o fetita de 1 an si 10 luni, eu sunt angajat pe perioada nedeterminata de 11 ani, sotia nu a lucrat inainte de nasterea fetitei, nu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Aurica10 Aurica10 Buna ziua! Am nascut in 12 februarie 2016 si am optat pentru concediu de maternitate de doi ani. Acum fetita are aproape 1 an si o luna si recent mi s-a oferit ... (vezi toată discuția)