avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua Daca HG 1022/2002 a fost abrogata ,imi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua Daca HG 1022/2002 a fost abrogata ,imi puteti spune ...

Buna ziua
Daca HG 1022/2002 a fost abrogata ,imi puteti spune in baza carei legislatii pot emite o declaratie de conformitate.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:37, 4 Iulie 2023
depinde despre ce produse este vorba. insa declaratia asuma responsabilitatea generala a producatorului, in HG era doar un formular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de conformitate vasi1987 vasi1987 Buna ziua Daca HG 1022/2002 a fost abrogata ,imi puteti spune in baza carei legislatii pot emite o declaratie de conformitate. Multumesc! (vezi toată discuția)
Certificat conformitate raluca3322 raluca3322 Buna ziua, am va rog o nelamurire si anume : daca s-a abrogat HG 1022/2002 in baza careia se facea declaratia de conformitate , in momentul de fata declaratia ... (vezi toată discuția)
Hg 1022/2002 irina_trusca irina_trusca Buna ziua, HG 1022/2002 este aplicabila pentru produsele livrate in afara tarii, la export? Din experienta mea de pana acum, Declaratia de conformitate ... (vezi toată discuția)