avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caz: pot face ordonanta presedintiala sa mi iau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caz: pot face ordonanta presedintiala sa mi iau copilul de la ...

caz: pot face ordonanta presedintiala sa mi iau copilul de la soacra, acolo l-a lasat sotul. Nu suntem divotati si nici actiune de divort nu am bagat. Va rog, un model de ordonanta presedintiala ! Multumesc!
Descrieti situatia..cum s-a intamplat si cand?
Cum a ajuns copilul de la dvs la soacra?
Ce varsta are copilul si cand l-a dus?
În principiu, puteți, însă ceea ce faceți trebuie să fie în interesul superior al copilului.
Multumesc! S a rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi iau copilul acasa. ioana71 ioana71 Buna ziua. Am o mare intrebare: sotul meu a luat fetita de o luna de zile si a dus-o la mama lui. Eu nu o vad decat in weekend. Vreau sa imi iau fetita la ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului major în caz de divorț al părinților DaNieLa2019 DaNieLa2019 Buna ziua, As dori va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Copilul meu urmeaza sa faca anul viitor 18 ani, insa acum eu si tatal lui vrem sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Copilul merge cu mine in cazul unui divort? andreea.dragan andreea.dragan Buna ziua! De cateva luni, la cateva zile este inevitabil sa nu am certuri acasa cu sotul... Motivele sunt diverse, plecand de la neintelgerile dintre mine ... (vezi toată discuția)