avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, exista cadru legal pentru a bloca parcarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, exista cadru legal pentru a bloca parcarea mașinilor ...

Bună ziua, exista cadru legal pentru a bloca parcarea mașinilor în fata casei pe porțiune dintre drum și șanț?
Din cauza mașinilor oprite fracvent pe partea mea de strada sunt nevoit sa fac lucrări de întreținere a șanțului.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:56, 5 Iulie 2023
daca nu exista semn de stationare/ oprire interzisa, nu. e vorba de spatiu public, banuiesc. daca e al dvs personal, ingraditi-l
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2023
adriandimitriu, utilizator
Nu exista dispoziții legale în acest sens ,doar autoritățile competente au astfel de atribuții
Este vorba despre drum public
Sesizati oficial autoritatile locale,politie primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea spaþiului public mariusmarian68 mariusmarian68 Bună ziua! Am un garaj, cumpărat în urmă cu câţiva ani. Din garaj sunt doi metri până la stradă. Deseori, câte o persoană îşi lasă maşina ... (vezi toată discuția)
Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vecinul din fata casei părinților mei chiar dacă ... georgiana30 georgiana30 Bună seara. Vecinul din fata casei părinților mei chiar dacă are curte tine masina parcata în fata porții paralel cu strada,pe partea stânga a drumului ... (vezi toată discuția)