avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara. Vecinul din fata casei părinților mei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara. Vecinul din fata casei părinților mei chiar dacă ...

Bună seara. Vecinul din fata casei părinților mei chiar dacă are curte tine masina parcata în fata porții paralel cu strada,pe partea stânga a drumului și la acest moment trec camioane pentru ca se fac licrari de canalizare. Aceste camioane ca să ocolească masina trec foarte aproape de șanțul în fata casei părinților mei stricandu-l tot timpul.Exista vreo lege care sa îl interzică sa mai tina masina în acest fel? Din câte știu mașinile se opresc pe partea dreapta a drumului.Va mulțumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:49, 13 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista :
Articolul 143
Se interzice staționarea voluntară a vehiculelor:
a) în toate cazurile în care este interzisă oprirea voluntară;
b) în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația "Staționarea interzisă" și a marcajului cu semnificația de interzicere a staționării;
c) pe drumurile publice cu o lățime mai mica de 6 m;
d) în dreptul cailor de acces care deservesc proprietățile alăturate drumurilor publice;
e) în pante și în rampe;
f) în locul unde este instalat indicatorul cu semnificația "Staționare alternantă", în altă zi sau perioadă decât cea permisă, ori indicatorul cu semnificația "Zona de staționare cu durata limitată" peste durata stabilită.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata magazinelor ! PaulBogdan PaulBogdan Am un magazin situat pe o cale de acces de cca 4m si, am mereu discutii cu anumite persoane care parcheaza in fata magazinului desi, exista parcare in ... (vezi toată discuția)
Utilizarea spaþiului public mariusmarian68 mariusmarian68 Bună ziua! Am un garaj, cumpărat în urmă cu câţiva ani. Din garaj sunt doi metri până la stradă. Deseori, câte o persoană îşi lasă maşina ... (vezi toată discuția)
Parcare/drept libera circulatie Cristian 77 Cristian 77 Buna ziua, Q1: Ce se poate intampla dpdv legal daca parchez masina pe strada (domeniu public) in fata unui garaj asimilat unei locuinte (cei care si-au ... (vezi toată discuția)