avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În urma unui accident ușor fără victime, în care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În urma unui accident ușor fără victime, în care eram cu ...

În urma unui accident ușor fără victime, în care eram cu mașina inchiriata a flotei la care lucram bolt și uber, am hotărât sa plătesc reparațiile în termen de câteva luni în funcție de posibilitatea materiala și de asemenea am renunțat la acea flota, lucrând în prezent cu o alta flota.
Azi am văzut ca mi s-a blocat contul Bolt pan ala rezolvarea problemei cu vechiul proprietare de flota.
Nu înțeleg ce legătură are asta? De ce ma impedica sa îmi exercit dreptul la munca? Este legal măcar asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:32, 6 Iulie 2023
Accidentul l-ati facut cand erati colaborator la Bolt sau ati devenit dupa eveniment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina firmei Marius Vi Marius Vi Buna ziua, acum 3 luni am facut accident usor cu masina firmei, soldat cu pagube materiale fara victime, accidentul fiind din vina mea. Am incheiat amiabila cu ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina firmei Viorelioan Viorelioan Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu o situatie cam complicata. Sunt angajat la o firma fiind sofer pe o masina care face parte ... (vezi toată discuția)
Accident usor Teodoradr11 Teodoradr11 Buna seara , In urma cu cateva ore am avut un accident rutier doar cu daune materiale (fara victime) in care nu am fost vinovatul , deoarece mergeam pe ... (vezi toată discuția)