avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am nelămurire, am avut o zi de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am nelămurire, am avut o zi de concediu medical intr-o ...

Buna ziua! Am nelămurire, am avut o zi de concediu medical intr-o zi liberă data de stat, acea zi se plătește ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 6 Iulie 2023
Se platesc numai zilele nnelucratoare ..acea zi libera , daca ati fost in c.m. , nu se recupera, in schimb se plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical gabriel13 gabriel13 cate zile din concediul medical se platesc de unitate?Daca ese in concediu med. si este platit de FNUASS plateste cotizatie la somaj?B-)B-)B-) (vezi toată discuția)
Concediu medical neacoperit carrinc carrinc Lucrez la o firma multinaționala care își desfășoară activitatea 24 din 24 si unde avem posibilitatea de schimb intre colegi.Precizez ca lucrez de luni ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii ContSters137112 ContSters137112 buna dimineata . Sunt angajat la o firma privata , unde se lucreaza in 4 schimburi , la foc continuu, si liberele se acorda in cursul saptamanii . Am avut 5 ... (vezi toată discuția)