avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul poate obliga salariatul sa isi ia CO ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul poate obliga salariatul sa isi ia CO printr-o dispozitie ...

Angajatorul poate obliga salariatul sa isi ia CO printr-o dispozitie scrisa, inhtr-o anumita perioada, chiar daca angajatul nu are nevoie in acea perioada?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 7 Iulie 2023
Poate un angajator să-și oblige salariații să își ia concediu de odihnă?
www.avocatnet.ro/articol_589...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara anunt 1. daca compania "m-a bagat in concediu" ... SANTIER SANTIER Concediu fara anunt 1. Daca compania \"m-a bagat in concediu\" - in perioada sarbatorilor, fara sa ma anunte (insa am stat, ca toti ceilalti), era obligata ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am și eu o nelămurire și v-aș mulțumi dacă ... Damaris G Damaris G Bună seara, am și eu o nelămurire și va-și mulțumi dacă ma-ți ajuta. La noi la firmă trecem momentan printr-o scădere a volumului de muncă și cei ... (vezi toată discuția)
E legal din punct de vedere al codului muncii,ca angajatorul sa ... nicolaepantelimon657@gmail.com nicolaepantelimon657@gmail.com E legal di punct de vedere al codului muncii,ca angajatorul sa te bage în concediu de odihna atunci când vrea el? (vezi toată discuția)