avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Fiica unui veteran de razboi doar cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Fiica unui veteran de razboi doar cu legitimatia ca ...

Buna ziua! Fiica unui veteran de razboi(doar cu legitimatia ca si documente doveditoare) poate sa depuna solicitare la aceasta data pentru teren extravilan conform Legii 44/1994.Nu este tardiva solicitarea?

Alte discuții în legătură

Impozit platit de veterani ContSters76877 ContSters76877 Buna seara! In cazul veteranilor de razboi trebuie platit impozit pe locuinta si pentru terenuri agricole? Pana acum bunicul meu nu trebuia sa plateasca. S-a ... (vezi toată discuția)
Veteranii de razboi trebuie sa plateasca impozit? ContSters107540 ContSters107540 Buna ziua.am si eu o intrebare.Bunica mea,care are 86 de ani si are pensie de urmas de veteran de razboi,trebuie sa plateasca impozit pe teren intravilan?pana ... (vezi toată discuția)
Veterani de razboi borzafelicia borzafelicia Tatal meu este veteran de razboi.A fost prizonier in Rusia 4 ani .A primit titlu de proprietate pe 5000mp teren la data 1.04.1994 .a cultivat terenul un an, ... (vezi toată discuția)