avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri activitati independente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri activitati independente

Buna ziua. Vanzarea unui imobil dobandit prin mostenire se incadreaza la categoria de venituri obtinute prin activitati independente?
Ultima modificare: Vineri, 7 Iulie 2023
creep000, utilizator
Cel mai recent răspuns: creep000 , utilizator 22:08, 7 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu
Veniturile din activităţi independente cuprind veniturile comerciale, veniturile din profesii libere şi veniturile din drepturi de proprietate intelectuală, realizate în mod individual şi/sau într-o formă de asociere, inclusiv din activităţi adiacente.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iulie 2023
elenazan, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea apartamentului ContSters159916 ContSters159916 bUNA ZIUA, Inchirierea apartamentului poate fi considerat venit din activitati independente?Poate fi socotit la indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii martanichita martanichita Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca am incheiat un contract de prestari servicii pe perioada in care nu am fost angajata se ia in calcul sa stabilirea ... (vezi toată discuția)
Daca sotul meu este in pensie de boala gr 2 fara drept de munca ... Pasere Mioara Pasere Mioara Daca sotul meu este in pensie de boala gr 2 fara drept de munca si este administrator la firma familiei ,poate incheia un contract de colaborare? Dar daca ... (vezi toată discuția)