Bună ziua!
Aș dori să știu ce trebuie să fac pentru a avea liniște în propria casă. Precizez că stau la etajul 4,dar în fiecare zi, nu contează ora am vecinii de bloc(copii care imi bat mingea în perete si fac zgomot).Am vorbit și cu ei și le-am spus că nu este teren de fotbal,nu e loc de joacă, doar loc de trecere.Nu mă înțeleg nici cu ei ,nici cu părinții care se fac că nu aud. Am o mamă care este în vârstă ,eu care vin de la servici și vreau liniște.Ce pot face? cui mă pot adresa? Nu mă trimiteți a președinte că e în zadar.Mulțumesc!
Sunati la 112 ori de cate ori este nevoie si chemati politia. Eu asa am rezolvat cu niste chiriasi betivani de langa mine. Dupa a 5-a vizita a politiei s-au mutat din bloc.
ma intreb daca va deranjeaza pe dvs la etjul 4, pe aia de la parter nu ii deranjeaza, sau l aetajele inferioare?
aveti geamuri pe partea aia cu peretele cu pricina ?
nu sunati la 112 ca nu e nicio urgenta, daca vreti sa sunati la pilitie, sunati la sectia de care apartineti.
Copii needucati
aura19731991
pot sa le interzic unor copii care de fapt sint adulti sa mai joace mingea in fata blocului?indiferent de ora?pt ca deranjeaza foarte mult dar vecinii nu le ... (vezi toată discuția)