avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copii needucati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copii needucati

pot sa le interzic unor copii care de fapt sint adulti sa mai joace mingea in fata blocului?indiferent de ora?pt ca deranjeaza foarte mult dar vecinii nu le zic nimic de teama.daca sun la politie rezolv ceva sau imi zic ca sint copii si se pot juca?
Cel mai recent răspuns: aura19731991 , utilizator 21:02, 16 Iulie 2015
Sunati la politie,daca sunt minori,politia va contacta parintii acestora,....daca situatia se repeta,depuneti o plangere scrisa la pollitie.
si daca sint majori?
ce pot face?
Tot politia se ocupa dar nu ii mai contacteaza pe parinti.
Cat de mult deranjeaza, concret? Daca joaca in afara orelor de liniste (cred ca mai e o singura ora ramasa in legislatie, depinde si de locatie si de regulamentul asociatiilor de proprietari) atunci nu vad varianta.
Mai degraba vorbiti cu politistul de proximitate.
deranjeaza foarte mult.mai ales ca in bloc locuiesc niste copii intr o locuinta sociala si s-au imprietenit cu ceilalti.fac zgomot,injura,joaca mingea.eu am geamuri sparte din cauza lor. am vorbit cu politistlorul de proximitate si dinsul a zis sa ii spun la ce apartament stau si daca raspunde priomaria de ei.si s-a referit la deranj noaptea nu ziua.ei joaca mincea aproape in fiecare seara.plus ca ocupa toata scara si daca cineva vrea sa intre in bloc urca pe rampa de frica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș dori să știu ce trebuie să fac pentru a avea ... anaililenache anaililenache Bună ziua! Aș dori să știu ce trebuie să fac pentru a avea liniște în propria casă. Precizez că stau la etajul 4,dar în fiecare zi, nu contează ora ... (vezi toată discuția)
Dreptul la liniste aura19731991 aura19731991 buna seara.locuiesc la etajul 1 intr-un bloc.chiar deasupra scarii.in fiecare seara se string copii pe scara si mici si mari.in fiecare seara joaca ... (vezi toată discuția)
Deranj provocat de jocul copiilor cu mingea catalinafilofteia catalinafilofteia Stau la bloc,si intre blocuri este o strada pe care trec masini,si pe margine se parcheaza masinile.Copii vecinilor se joaca cu mingea sub privirea ... (vezi toată discuția)