buna seara.locuiesc la etajul 1 intr-un bloc.chiar deasupra scarii.in fiecare seara se string copii pe scara si mici si mari.in fiecare seara joaca mingea.doresc sa am si eu parte de un pic de liniste.dar dk tip la ei ma jignesc.aseara am fost la politie.a venit un echipaj.dar mai inainte am fost la presedinta de bloc sa ii spun ca nu mai pot locui acolo .dinsa a coborit jos cu mn dar cind a venit politia a spus ca eu sint absurda,ca sint copii,se joaca.mi a spus ca ea nu are nici o datorie sa faca cv,in privinta linistii,ca nu e datoria ei.sotul ei raspunde de scara si a zis ca el raspunde doar de schimbarea becurilor.politia a zis ca trebuie sa se joace acolo unde locuieste fiecare dar parintii coopiilor a facut scandal.ca nu sepot juca acolo unde stau ei ca le sparg vecinii mingea.ce pot face eu?multumesc
Copiii trebuie sa se joace in locuri special amenajate, este clar. Cum de li se permite sa se joace in casa scarii, este absurd.
Faceti reclamatie scrisa la sectia de politie, eventual identificati parintii acestor copii. Dupa ce au sa primeasca oarece amenzi, acestia au sa aiba mai multa grija de locul in care progeniturile lor se joaca.
Intotdeauna reclamatiile sa le facti in scris, in dublu exemplar, luati numar de inregistrare si va asigur ca politia va rezolva problema dvs.
Succes!
azi cind am venit de la servici am stat de vorba cu un vecin.copiii care se jucau acolo la scara nu m au vazut.unul din ei a luat mingea si a dat intentionat in geam.l am vazut si eu si vecinul.pina sa apuc sa strig la el a mai dat o data si a spart geamul.am 5 geamuri sparte.am sunat la 112,lmi au facut legatura cu politia si dupa 20 minute a venit echipajul.au facut proces verbal iar baiatul acela a spus ca o sa plateasca geamul.asa ne am inteles cu conditia sa nu mai dea cu mingea in geam.problema daca pot spune asa este ca sint tigani iar tatal lui nu este chiar o persoana cumsecade.mi e teama sa nu se mai intimple altceva si mai rau mai ales ca eu plec dimineata la munca si ajung seara acasa iar copilul meu este cu handicap.procesul verbal nu a fost facut in dublu exemplar.este vreo problema?