avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu anumiti copii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu anumiti copii

Buna seara.stau la etajul 1 dintr-un bloc cu 10 etaje.apartamentul meu e chiar deasupra scarii.de ani de zile am probleme cu copiii care se joaca cu mingea si imi dau in geamul de la balcon.m-am tot certat cu ei,le am spus parintilor.dar degeaba.anul trecut unul din ei mi a spart 2 geamuri.am fost sa vorbesc cu parintii sa le spun si mi au zis ca or sa vada..ca or sa plateasca...etc.nu au platit nimic.apoi un alt baiat mi a spart geamul cu intentie pentru ca cu o seara in urma ma legasem de ei cu aceeasi problema.intimplarea a facut ca veneam de la munca si l am vazit cind a dat cu mingea in geam intentionat si l a spart.atunci am.sunat la politie.la 112.echipajul cind a venit l a obligat sa imi cumpere geamul.s a rezolvat.acum citeva zile stateam in camera si am vazut 2 baieti care dadeau cu zapada in geam sa imi sparga geamul sau sa ma enerveze.am sunat iar la 112 a venit politia le a luat datele.s au linistit.momentan.ce pot face sa nu se mai repete?simt ca nu mai pot.unii vecini spun ca am dreptate. Altii ma condamna ca sint copii.eu stau cu geamurile sparte la balcon pentru ca mi e frica sa le mai pun.ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:52, 23 Ianuarie 2019
Problema de relatii inter-umane.
Daca nu merge nici cu parintii, nici cu politia, cea mai simpla varianta ar fi sa va imprieteniti cu ei.
Nu cred ca este normal ceea ce spuneti.nu pot lasa sa mi distruga balconul.poate mai tirziu casa.pentru ca ei sint copii si nu au educatie.voi face reclamatie pina se va rezolva.am ajuns sa am probleme din cauza asta.sa nu pot sta linistita in propia casa..vi se pare normal?
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
aura19731991, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, nu am spus ca este normal si imi pare rau de situatia dvs.In conditiile in care tara asta o ia la vale cu totul, chiar dvs ati spus ca nici cu parintii si nici cu politia nu s-a rezolvat, ce alte optiuni mai aveti? Cea mai simpla mi s-a parut asta cu imprietenirea. Daca nici asta nu va place... mai cautati dvs alte metode,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va confruntati cu situatie delicata care genereaza opinii diferite
pentru a indeparta situatiile neplacute analizati oportunitatea executarii sistem de protectie =gratii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la liniste aura19731991 aura19731991 buna seara.locuiesc la etajul 1 intr-un bloc.chiar deasupra scarii.in fiecare seara se string copii pe scara si mici si mari.in fiecare seara joaca ... (vezi toată discuția)
Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)
Turturi imensi, zapada si gheata necuratata Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, Stiu ca exista niste dispozitii ale primariilor prin care asociatiile sunt amendate daca nu dau turturii jos de pe acoperis si nu curata ... (vezi toată discuția)